epc
EPC-attest.
Dan ben je sinds 2008 verplicht een EPC van de woning te hebben. Een EPC, of voluit een Energie Prestatie Certificaat, is een document dat het geschatte energieverbruik van een woning aangeeft per m. Een lagere EPC-score betekent dus een betere energieprestatie.
Immo Primo BV Energieprestatiecertificaat EPC.
Als bij een controle blijkt dat de eigenaar of gebruiker van een gebouw niet over een geldig EPC beschikt, dan kan hij of zij een administratieve geldboete riskeren die niet lager is dan 500 euro en niet hoger dan 5.000 euro.
EPC/EPB Immo Behome.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen. 0483 420 020 annelies@immobehome.be. Als eigenaar van een woning bent u verplicht om de bij verkoop of verhuur van een woning over een geldig Energieprestatiecertificaat EPC te beschikken.
Steeds meer gebouwen moeten een EPC op het schap hebben liggen Groep IDEWE.
Steeds meer gebouwen moeten een EPC op het schap hebben liggen. null Steeds meer gebouwen moeten een EPC op het schap hebben liggen. Steeds meer gebouwen moeten een EPC op het schap hebben liggen. Steeds meer gebouwen moeten een EPC op het schap hebben liggen.
EPC Waarde woning Energieprestatiecertificaat! CallMePower.be.
Het energieprestatiecertificaat EPC geeft de EPC waarde en informatie aan de eigenaar, de kandidaat koper en/of huurder over de energieprestatie energetische kwaliteit van het woongebouw woning, appartement, studio, vakantiewoning, sociale woning, studentenhome, service-flat, enz. aan de hand van een EPC-kengetal.
EPC permanente vorming 2020 6 uur Opleiding SBM.
Wegens het actueel belang van deze opleiding wordt die ook erkend voor het geheel van de effectieve uren 6 uren aangevraagd voor de permanente vorming van landmeters. vraag uw incompany opleiding aan. Verlichting in EPC klein niet-residentieel.: Koeling in EPC residentieel en klein niet-residentieel. EPC gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw.
EPC Veelgestelde vragen Certinergie erkend organisme nr 1 kwaliteit prijs snelheid elektrische keuring EPC-certificaat gaskeuring stookolietank keuring.
In Brussel: De geldboetes kunnen oplopen van 62.50 tot 625, wanneer in de advertentie de energetische klasse en de CO2-uitstoot niet worden vermeld, en van 655 tot 62500 wanneer het EPC niet overgedragen wordt of niet in het voorlopig koopcontract is opgenomen.
Verplicht EPC in nieuw jasje: hoe energiezuinig is jouw woning?
Ook blijft je EPC 10 jaar geldig en moet het opgesteld worden door een erkend energiedeskundige. Bied je je woning of appartement te koop of te huur aan en heb je nog een geldig EPC van voor 1 januari 2019?

Contacteer ons