tankpas
haan tankpas Tankstation.
Geen jaarlijkse bijdrage voor de tankpas. U betaalt altijd de meest voordelige prijs. Korting op haan autowassen. Tanken en afrekenen aan de kassa of direct aan de pomp. Uw eigen voorkeurspincode. Alleen met een zakelijke tankpas kunt u btw terugvragen van uw tankbeurt.
Tankkaart Wikipedia.
Een tankkaart in Vlaanderen of tankpas of brandstofpas in Nederland is een kaart waarmee een werknemer op de kosten van de werkgever kan tanken. Dit is in België een extralegaal voordeel aangezien er geen RSZ bijdragen worden betaald op een tankkaart indien de werknemer ook een bedrijfswagen heeft. Dit geldt ook voor woon-werkverkeer met de eigen auto op voorwaarde dat de onkosten verbonden aan deze verplaatsingen niet op een andere manier worden gecompenseerd. 1 Tankkaarten zijn fiscaal voordelig en worden vaak in combinatie met een bedrijfswagen aangeboden als deel van het vergoedingspakket. In Nederland zijn aantoonbare autokosten fiscaal aftrekbaar voor ondernemers. Om die reden wordt de tankpas veel gebruikt door kleine zzp, vof als middelgrote mkb ondernemers. Periodiek ontvangt de ondernemer een verzamelfactuur van de tankpasaanbieder waarop de gemaakte kosten en de betaalde btw is vermeld. Naast brandstofkosten is het ook mogelijk andere diensten te betalen met een tankpas bijvoorbeeld een parkeergarage.
BP PLUS Tankpas Ledenkorting Techniek Nederland.
Omrijden voor het beste tankstation is met de BP Plus Tankpas niet meer nodig. U kunt namelijk terecht bij meer dan 300 bemande en 60 onbemande BP-stations in Nederland. Dankzij een samenwerking met EG Group Texaco en Esso en Total kunt u tanken bij meer dan duizend stations.
Tankpas aanvragen.
Snel, gemakkelijk, voordelig en altijd dichtbij tanken met de tankpas van DCB Energy. De DCB EnergyCard is er voor zowel de zakelijk gebruiker als voor de consument. Maak een keuze tussen zakelijk of consument en vraag hier via 4 eenvoudig stappen snel en gemakkelijk je tankpassen aan.
Zakelijke Tankpas Gratis Aanvragen Shell Wassenaar.
Manage je wagenpark online. Tankpas gratis aanvragen. U kunt profiteren van nog meer voordeel met de combi tankpas waspas deal. Alle informatie over btw, autokosten en tankpassen. Op deze pagina lees je alle voordelen van een tankpas. Ook kom je te weten wat de fiscale spelregels zijn voor btw aftrek op zakelijke mobiliteit. Wist jij bijvoorbeeld dat je als ondernemer altijd btw-aftrek hebt op autokosten, zelfs als je auto prive-bezit is? Btw aftrekken alleen met zakelijk betaalmiddel.
De veiligste tankpas voor veilige en makkelijke transacties IDS-Q8.
Dit dubbele-kaart-betaalsysteem, gecombineerd met ons iAccount, garandeert u niet alleen de hoogste veiligheid, maar ook een sterk middel om uw consumpties per truck en chauffeur te controleren. Ik wil nu klant worden! Bekijk meer voordelen hieronder! Strategisch gelegen Europees netwerk. iAccount tankpas controle omgeving.
De tankpas van MKB Brandstof voor ondernemers.
Tankpas van MKB Brandstof. De tankpas van MKB Brandstof is niet zomaar een autopas. De beste nationale tankpas voor ondernemers. Waarom onze tankpas? Eén autopas voor tanken, laden en parkeren. Al je tankbeurten fiscusproof op één verzamelfactuur. Ook afrekenen voor carwash, motorolie en meer. Veel ondernemers zonder autopas declareren de btw van hun tankbeurten niet of nauwelijks bij de fiscus.
Tankpas OK OK Oliecentrale.
OK tankpas zakelijk. U kunt bij OK Oliecentrale een zakelijke OK tankpas aanvragen. Met deze tankpas kunt u op alle bemande en onbemande OK tankstations tanken. Klik hier voor een overzicht van onze OK tankstations en meer informatie over het merk OK.

Contacteer ons